tel
Welkom bij Bosmans Machines B.V.

Bekijk ons grote aanbod land, tuin en bouwmachines.

Deze website maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Toestaan?


Lees verder...       Ja, Dit is toegestaanBosmans Machines B.V.

Bosmans Machines B.V is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van (mini / compact) tractoren en aanbouwdelen / land, tuin, park en bouw machines. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte tractoren, aanbouwdelen en shovels van diverse merken. Deze machines verkopen wij uit een ruime voorraad aan bedrijven, particulieren en wederverkopers in binnen en buitenland. Wij zijn officieel dealer van de merken: Solis (tractoren) en Everun (shovels).

loods.jpg

 

Historie

In april 2013 hebben we Bosmans Handelsonderneming opgericht en zijn we uit vanuit hobby en interesse voor tractoren en machines gestart met de verkoop van (mini) tractoren en shovels. Na een gestaagde groei hebben we in 2016 Bosmans Machines B.V. opgericht. We hebben een bedrijfspand in Neer te Heldenseweg 21 waar onze machines binnen gestald staan. Hier bent u van harte welkom na een telefonische afspraak. We proberen onze openingstijden ten allen tijden aan te passen aan de klant.

 

Service

We zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. Daarom hebben we een monteur op oproepbasis als ZZPer in dienst om de machines verkoop en afleverings klaar te maken. Ook kunnen we desgewenst onderhoud en reparatie uitvoeren aan de bij ons gekochte machines. Eventueel in overleg ook op locatie met onze service wagen.

 

Transport

We zijn in het bezit van een Iveco BE combinatie waardoor we in de meeste gevallen de door u gekochte machines tegen een gunstig tarief aan huis kunnen bezorgen. Deze heeft een laadvermogen van 6000 kg.

Subscribe mailinglist